Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

4.10.10

Πρεσβεία στον ΟΗΕ για τους Γήινους Εξωγήινους ;


www.youtube.com/watch?v=--C89ryF4Jw&NR=1

"Η βροχή είναι όμορφο πράγμα
Δροσίζει και ανανεώνει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε"
Liyana


www.youtube.com/watch?v=ajtR_2otGXo&feature=player_embedded#!

"Μπορεί να είμαστε από διαφορετικές χώρες
Μπορεί να μιλάμε διαφορετικές γλώσσες
Μπορεί να χορεύουμε διαφορετικούς χορούς

Αλλά κάτι μας κάνει όλους το ίδιο" Liyana


Βασανίζουν και αποδεκατίζουν τα παιδιά της γης
σε Λατινική Αμερική, Aσία και Αφρική
είναι μαυριδερά και τους τη θυμίζουν πολύ

Δεν κυλίστηκαν ποτέ σ΄αυτή
χάδι δεν πήραν και δεν έδωσαν στη γη
όπως μάνα με παιδί

Η στέρηση αυτή κατέστη σημαδιακή
θεώρησαν ότι είναι περιωπής
και βάλθηκαν να εξωραίσουν τη γη

Βάλαν τα παιδιά της που ήταν ακόμη κοντά της
να την ξεζουμίζουν ολημερίς
να καλύψουν τη στέρησή τους αυτή
και να νοιώθουν σημαντικοί

Κόλπα εφηύραν περιωπής, ως κλέφτες εν νυχτί
εμφανίστηκαν κληρονόμοι της γης
έφτειαξαν με τα σπλάχνα της παλάτια και μηχανάκια
να νοιώθουν ξεχωριστοί και ανώτεροι απ΄αυτή

«Χους ην και εις χουν απελεύσεται»
η ρήση τους κατατρέχει σ΄όλη τη ζωή
δεν αντέχουν την επιστροφή αυτή

Μια χούφτα απ΄αυτούς καταναλώνει και σπαταλά
όσο εκατομμύρια από τα άλλα τα παιδιά
που μείνανε πιστά στη γη και της περιποιούν τιμή

Τα παιδιά αυτά πρέπει να αφανιστούν
για χάρη λένε της γης που ασθενεί
και νέα κόλπα βάλαν σ΄εφαρμογή

Είναι οι εξωγήϊνοι της γης
που στήσαν πρεσβεία στον ΟΗΕ για τους εξω από τη γη
να τους καλοδεχτούν ως στενοί συγγενείς



http://www.youtube.com/watch?v=y4nSvOtqOZI&feature=related

________________________________________
Αποσπάσματα από το άρθρο του TΑΣΟΥ KΑΦΑΝΤΑΡΗ
στο
Βήμα με τίτλο Η Βιομηχανία του κλίματος

Υπόθεση Πορτοκάλι

Λίγο αργότερα, σε ένα διεθνές συμπόσιο που έλαβε χώρα στη βελγική Γάνδη, στις 28-30 Μαΐου, μια επίσης εμπεριστατωμένη μελέτη επιστημόνων - με επικεφαλής τον καθηγητή Dr Vermeeren, του Delft University of Τechnology- αποκάλυπτε ότι η γεωμηχανική εφαρμόζεται όντως εδώ και 60 χρόνια.

Το πόρισμά τους έφερε τον τίτλο «CΑSΕ ΟRΑΝGΕ: Contrail Science, Ιts Ιmpact on Climate and Weather Μanipulation Ρrograms Conducted by the United States and Ιts Αllies» (Υπόθεση Πορτοκάλι: Η επιστήμη των αεροψεκασμών, οι επιπτώσεις της στο κλίμα και τα προγράμματα χειρισμού του καιρού των ΗΠΑ και των Συμμάχων τους).

Μετά την αναλυτική παρουσίαση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται, το πόρισμα φθάνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαπίστωση: τόσο το περιβόητο ΗΑΑRΡ όσο και οι πατέντες αεροψεκασμού με οξείδια αλουμινίου, θορίου και ανακλαστικά σωματίδια Welsbach ανήκουν πλέον στην κατασκευάστρια πολεμικού εξοπλισμού Raytheon.
Μία και μόνη εταιρεία του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου «έχει στα χέρια της το κλίμα του πλανήτη»!
Το πόρισμα της έκθεσης CΑSΕ ΟRΑΝGΕ καταλήγει με την ακόλουθη διαπίστωση: «... μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι υπάρχει ευρεία συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων προκειμένου να φθάσουν στους κλιματικούς στόχους ως το 2025: Να ελέγχουν τον καιρό, άρα και τον πλανήτη».

Κίνα και Ρωσία στην πρωτοπορία
Παρά το ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι τουλάχιστον 26 χώρες στον κόσμο προβαίνουν σε δράσεις γεωμηχανικής, μόνον η Κίνα αποδέχεται ανοιχτά ότι έχει στρατιωτικό σώμα διαχείρισης του καιρού και, εν μέρει, η Ρωσία. Για την Κίνα είναι γνωστή η ιστορία εκτόξευσης πυραύλων πριν από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και για τη Ρωσία ο ψεκασμός της Λευκορωσίας μετά το Τσερνόμπιλ, για να μη φτάσει η ραδιενεργός σκόνη στη Μόσχα.

Και οι δύο παραδοσιακά «έφτιαχναν το κλίμα» πριν από τις μεγαλειώδεις στρατιωτικές παρελάσεις τους...

TΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ «ΑΓΝΩΣΤΗΣ» ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

1899: Ο φημισμένος σέρβος εφευρέτης Νicola Tesla διενεργεί πειράματα ασύρματης μετάδοσης ενέργειας και παράγει κεραυνό.

1914: Στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανοί δημιουργούν «τεχνητή ομίχλη».

1915: Ο αμερικανός «βροχοποιός» Charles Ηatfield υπόσχεται βροχή στο Σαν Ντιέγκο και φέρνει...πλημμύρα που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

1943: Οι Βρετανοί ψεκάζουν την ατμόσφαιρα με μικρές λωρίδες αλουμινίου,«τυφλώνουν» τα γερμανικά ραντάρ και βομβαρδίζουν ανενόχλητοι το Αμβούργο.

1946: Σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και την General Εlectric, o νομπελίστας Ιrving Langmuir σπέρνει 1,4 κιλό τρίμμα πάγου στον ουρανό της Νέας Υόρκης και φέρνει χιονόπτωση.

1946: Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ αρχίζουν το πρόγραμμα Cirrus, με το οποίο δοκιμάζουν να ελέγξουν τον καιρό με αεροψεκασμούς.Επιφέρουν κατά λάθος θύελλα στην περιοχή της Σαβάνα,με μεγάλες καταστροφές.

1953: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συστήνει τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου του Καιρού (Αdvisory Committee on Weather Control).

1958: Στο πλαίσιο του πειράματος Αrgus,που κατέστρωσε ο έλληνας φυσικός Νικόλαος Χριστοφίλου, οι ΗΠΑ ανατινάζουν τρεις πυρηνικές κεφαλές στη ζώνη ακτινοβολίας Van Αllen (περίπου 3.500 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη) και καταστρέφουν τους κοντινούς δορυφόρους. Είναι η αρχή της διάνοιξης της τρύπας του όζοντος.

1962 και 1967: Στο πλαίσιο του προγράμματος Storm Fury ψεκάζονται τυφώνες.

1967-1972: Στον πόλεμο του Βιετνάμ οι ΗΠΑ ψεκάζουν με ιωδίδιο του αργύρου για να παρατείνουν τους μουσώνες πάνω από το Β. Βιετνάμ (Οperation Ρopeye).

1986: Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Τσερνόμπιλ,τον Α.Γκρούσιν, η σοβιετική αεροπορία δημιούργησε με ψεκασμό σύννεφα βροχής για να προστατεύσει τη Μόσχα από τη ραδιενέργεια. Η βροχή έπεσε στη Λευκορωσία,όπου ο πληθυσμός εκτέθηκε σε έως και 30 φορές υψηλότερη ακτινοβολία από την αναμενόμενη.

1999: Ο Αμερικανός Wiiliam Τhomas διατυπώνει για πρώτη φορά σε άρθρο του τις υποψίες τριών πολιτών για μυστικούς χημικούς ψεκασμούς της ατμόσφαιρας.