Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

2.5.11

Επείγουσα συλλογή υπογραφών για να αποφευχθεί η κατάργηση των βοτανικών φαρμάκων που προωθεί η Ε.Ε προς όφελος των φαρμακοβιομηχανιών





 Από το ιστολόγιο ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ με τίτλο:
 
 
Αύριο η Ευρωπαϊκή ένωση θα απαγορεύσει πολλά βοτανικά φάρμακα, ωθώντας πολλούς από μας να χρησιμοποιούμε φαρμακευτικά φάρμακα που προωθούν τα κέρδη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών.
Η οδηγία της ΕΕ βάζει μεγάλα εμπόδια σε κάθε φυτικό φάρμακο που δεν υπάρχει στην αγορά για 30 χρόνια – συμπεριλαμβανομένων όλων σχεδόν των παραδοσιακών φαρμάκων, κινέζικων, αγιουβερδικών και αφρικανικών.


Είναι μια δραστική κίνηση που βοηθά τις εταιρείες φαρμάκων και αγνοεί χιλιάδες χρόνια ιατρικής γνώσης.

Χρειαζόμαστε μια μαζική κατακραυγή κατά αυτής της μεθόδευσης.
Μαζί, οι φωνές μας μπορούν να πιέσουν την Επιτροπή της ΕΕ να αποσύρει την οδηγία, να πιέσουν τις εθνικές κυβερνήσεις μας να αρνηθούν να την εφαρμόσουν και να νομιμοποιήσει την προσφυγή μας για το θέμα ενώπιον των δικαστηρίων.


Υπογράψτε την παρακάτω αίτηση και γνωστοποιείστε την παρούσα εκστρατεία σε όλους.
Ας γίνουμε ένα εκατομμύριο φωνές για να σώσουμε τα φυτικά φάρμακα.



Προς την Ευρωπαϊκή επιτροπή και τις κυβερνήσεις της ΕΕ:

Ως ενδιαφερόμενοι πολίτες της ΕΕ, καλούμε την επιτροπή να τροποποιήσει την οδηγία THMPD, να αναστείλει τα δρακόντεια μέτρα κατά των φυτικών φαρμάκων και να άρει όλα τα εμπόδια για τα παραδοσιακά φάρμακα με μακρά ιστορία θεραπευτικής χρήσης εντός και εκτός Ευρώπης.

Επίσης ζητάμε από τις κυβερνήσεις μας να αρνηθούν να συμμορφωθούν με την παρούσα οδηγία μέχρι να τροποποιηθεί.

Έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε ανάμεσα σε όλες τις θεραπείες και τα φάρμακα που μπορούν να κρατήσουν τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας υγιείς.


Υπογράψτε την αίτηση Εδώ