Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

6.7.10

Σημεία των Καιρών - Αντίδραση ή Δράση; Μια Έκτακτη Είδηση (3)

youtube.com/watch?v=TMlFP06IR7g&feature=player_embedded


Μια κοσμογονική αλλαγή συνέβη ξαφνικά στις ΗΠΑ. Την παραθέτουμε όπως μεταδόθηκε από το sott.net
.
Ουάσιγκτον-Έκτακτη είδηση Ο πρόεδρος Ομπάμα, το κογκρέσο των ΗΠΑ και οι βοηθοί τους συνήλθαν εκτάκτως για να αποφασίσουν τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να ανακόψουν μια ξαφνική και άνευ προηγουμένου αφύπνιση του πληθυσμού των ΗΠΑ που απειλεί να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση και να δημιουργήσει φορολογική κρίση.
.
Εκατομμύρια πολίτες γιόρτασαν χθες θριαμβευτικά τη νέα συνειδητοποίησή τους ότι όλη τη ζωή τους τους έλεγαν ψέματα σχεδόν για τα πάντα οι ψυχοπαθείς, ασυνείδητοι ηγέτες των μεγάλων εταιρειών, της κυβέρνησης και των υπηρεσιών ασφαλείας.
.
Οι κάτοικοι σε όλες τις μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ξύπνησαν το πρωί βιώνοντας μια ανεξήγητη πνευματική διαύγεια που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που επρόκειτο να κάνουν όλη την ημέρα ήταν εντελώς άσκοπα και μια δυνητική απειλή για την υγεία τους και το μόνον που θα έκαναν ήταν να αυξήσουν την ενέργεια και τα πλούτη μιας ισχυρής πλούσιας ελίτ που εξουσίαζε τη ζωή τους όλο τον καιρό που μπορούσαν να θυμηθούν.
.
Στο κογκρέσο επεκράτησε χάος, όταν η πλειοψηφία των υπαλλήλων αποφάσισε απλά να σταματήσουν να πηγαίνουν για εργασία μέχρι να παραιτηθούν τα αφεντικά τους.
Σε κίνηση αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι στις εταιρείες ενέργειας απενεργοποίησαν τα δίκτυα ενέργειας από τα κυβερνητικά κτίρια και τις στρατιωτικές βάσεις, ενώ οι εργαζόμενοι στις εταιρείες ύδρευσης έκλεισαν την παροχή νερού.
Οι τεχνίτες αρνήθηκαν να κάνουν επισκευές στους πολιτικά διασυνδεόμενους και οι εργαζόμενοι στα κανάλια της τηλεόρασης αρνήθηκαν να αναφέρουν τα ψέματα που τους διέταζαν να λένε καθημερινά τα αφεντικά τους.
.
Η αναφορά ενός κατοίκου από το Σικάγο συνέπιπτε με τις αναφορές από κατοίκους σε όλες τις περιοχές. Ο Joe, 42 ετών, μας είπε πως είχε ξαφνικά επίγνωση του αντιπερισπασμού, των μηχανορραφιών διαίρει και βασίλευε των ψυχοπαθητικών ολιγαρχών, ιδιαίτερα σε σχέση με την άμβλωση, την υγειονομική περίθαλψη, τη μετανάστευση, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την εξάντληση του πετρελαίου, την 9 / 11, την απάτη της τρομοκρατίας, της αριστεράς εναντίον της δεξιάς,....

"Ουάου! Διαισθανόμουνα ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως φαινόντουσαν, αλλά ξαφνικά να είμαι σε θέση να δω την πραγματική φύση πίσω από όλα τα ψέματα που μας βομβαρδίζουν από τα μέσα ενημέρωσης και την μεγάλη κυβέρνησή μας, σε διεγείρει " αναφώνησε ο Joe.

« Το κοινό φαίνεται να έχει επιτέλους κατανοήσει ότι είναι τόσο άρρωστο και σε χρεοκοπία εξαιτίας της ιατρικής μαφίας της FDA /ΑΜΑ (οργανισμών υγείας) και τη θανάσιμη λαβή της Γκεστάπο των φαρμακοεταιριών! Έχω παρατηρήσει πως έχουν εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια οι μετοχές των εταιριών τροφίμων, της Monsanto και των φαρμακοεταιριών", δήλωσε ο Τζο. " Μπορώ να δω ότι αυτό γίνεται επειδή έχουν εξαγοράσει το Κογκρέσο και έχουν το απόλυτο μονοπώλιο στον εφοδιασμό των τροφίμων, την υγεία και την απουσία « ευημερίας»για τον υπόλοιπο κόσμο.

Πληθαίνουν συνεχώς οι αναφορές που μιλάνε για ανθρώπους που αποφασίζουν να αγοράζουν αγαθά από επιτηδευματίες από την περιοχή τους και να εμπορεύονται μ΄αυτούς, αντί να κάνουν τις αγορές τους στα Wal -Mart. Αντί να αγοράζουν γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συστήνουν συνεταιρισμούς με τους γείτονές τους, αγοράζουν φρέσκα τρόφιμα χύμα και μαζεύονται για να τα συσκευάσουν, να κάνουν τουρσί, καπνιστά και μετά στήνουν γλέντι. Νοιώθουν τόσο συνδεδεμένοι και ενθουσιασμένοι και απλοί άνθρωποι σε ολόκληρο το έθνος οργανώνουν κάθε είδους συναντήσεις, προκειμένου να μάθουν όλες τις παλιές δεξιότητες που γνώριζαν οι παππούδες τους που τους έκαναν ανεξάρτητους.

Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τις πόλεις κατά κύματα και εγκαθίστανται σε απαγορευμένες περιοχές από την κυβέρνηση.
.
Οι λόγοι για τη μαζική αφύπνιση είναι ακόμη ασαφείς.
Μια πιθανή εξήγηση δόθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος. Υπάλληλοί της ανακάλυψαν ότι κατά λάθος δεν προστέθηκαν στο πόσιμο νερό τα συνήθη υψηλά επίπεδα φθορίου.
Υπάρχει η υποψία ότι υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια του νερού.
.
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για την υγεία συνέστησαν στους πολίτες να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά, να τρώνε πολλά fast-food και να παραμένουν κολλημένοι στην TV τους με την ελπίδα ότι η επίγνωσή τους της πραγματικότητας θα εξουδετερωθεί από τις τοξίνες, την απάθεια και την επιστροφή σε κατάσταση ατροφίας του εγκεφάλου τους.

Η διοίκηση του Ομπάμα ζήτησε από τους πολίτες αν δουν κάποιον να μην συμπεριφέρεται με τον ενδεδειγμένο καταναλωτικό-καπιταλιστικό να τον αναφέρουν αμέσως στις υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας οι οποίες με τη βοήθεια της FEMA θα κρατούν μόνιμα έγκλειστον όποιον βρεθεί σε απόσταση από την οθόνη της τηλεόρασης μεγαλύτερη από τα πέντε μέτρα.

Βλ. και
Βλ. και
- Μια Ιστορία για την Αυριανή Επέτειο των Εκλογών
- Μια Ιστορία για την Εταιριοκαταστροφή που τη Βάφτισαν Κλιματική Αλλαγή
- Πως Κάνουν τις Δουλειές τους οι "Μεγάλοι" του Κόσμου - Προς Εγχώριο Παραδειγματισμό