Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

29.6.10

Σημεία των Καιρών - Αντίδραση ή Δράση; (1)

" Αντί να κατηγορείς το σκοτάδι
άναψε ένα κερί "

" Τα προβλήματα που υπάρχουν στον κόσμο
δεν μπορούν να λυθούν με το
επίπεδο σκέψης που τα δημιούργησε "


youtube.com / watch ? v = KgYf_bFlrQ4 &χαρακτηριστικό=παίχτης_ενσωματωμένα


Μετά τη δημοσιοποίηση νομοσχεδίου με βάση το οποίο στον Ομπάμα (εκτός από την αρμοδιότητά του να διατάσσει τη δολοφονία Αμερικανών και μη πολιτών, ήδη μιλάνε για δεκάδες Αμερικανούς που έχουν προγραφεί για την προεδρική δολοφονία, βλ. How many Americans are targeted for Assanisation) δίνεται η εξουσία να κλείνει κατά το δοκούν το διαδίκτυο, τουλάχιστον για τέσσερις μήνες, παρέχοντας ασυλία στους παρόχους έναντι διεκδικήσεων για διαφυγόντα κέρδη, (βλ. Οι Κοσμοκράτορες και Εμείς (1) - Τι δεν Λένε τα ΜΜΕ), νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Υπό το πρόσχημα της «ασφάλειας στον κυβερνοχώρο», μεθοδεύεται η δυσφήμιση της υπάρχουσας υποδομής του διαδικτύου με κρυφή ατζέντα τη δημιουργία ενός νέου, κεντρικά οργανωμένου παγκόσμιου ιστού.

Οι χρήστες του διαδικτύου θα είναι υποχρεωμένοι να προμηθεύονται ειδική άδεια - ταυτότητα χωρίς την οποία δεν θα μπορούν να επισκέπτονται ιστοσελίδες, βλ. Cybersecurity Measures Will Command Government "Identity Tokens To Use The Internet.

Επιπλέον, αναμένεται να επιβληθεί ειδικός φόρος στο διαδίκτυο από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, (τον γνωστό ΠΟΥ με τις επίσημα πια αποδεδειγμένες διασυνδέσεις του με τις φαρμακοβιομηχανίες) για την προμήθεια «φαρμάκων» στις αφρικανικές χώρες, βλ. WHO to Tax Your Internet Use to Chapter Vaccines in Third World Countries.

Στην Αυστραλία η κυβέρνηση πρόκειται να εντείνει τον πόλεμο εναντίον της ελευθερίας στο διαδίκτυο, υποχρεώνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να εγκαταστήσουν κρατικά εγκεκριμένο λογισμικό προστασίας από ιούς. Αν δεν το κάνουν δεν θα μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, βλ. Australian Government To Power Internet Users To Install State- Approved Software.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ:

- Ένας πολίτης, άνεργος, ο οποίος έστειλε e-mail σε γερουσιαστή, μετά τηλεοπτική του εμφάνιση στην οποία παραπονιόταν ότι δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τοπικό αγώνα μπάσκετ γιατί έπρεπε να πάει στο κογκρέσο που συζητιόταν νομοσχέδιο για την ανεργία, δέχθηκε στην αρχή επίσκεψη του FBI και μετά του υπεβλήθη μήνυση για παρενόχληση γερουσιαστή και αναμένεται να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως και δύο ετών και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.
Στο e-mail έγραφε: " Είσαι τρελός; Όχι τσεκ σημαίνει όχι τροφή για μένα. Το καταλαβαίνεις αυτό; ", βλ. Κατηγορείται για τη χρήση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

- Αυτές τις ημέρες γίνεται η δίκη μιας μητέρας από την οποία έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού της, επειδή του έστειλε ταχυδρομικά κάρτα για τα γενέλθιά του ενώ της είχαν απαγορεύσει την επικοινωνία μαζί του, βλ. Συνελήφθη για την αποστολή στον γιο της μιας κάρτας γενεθλίων.

- Πληθαίνουν συνέχεια τα κρούσματα πολιτών που χάνουν τα σπίτια τους όχι μόνο από τις τράπεζες (σε 3 εκατομμύρια έχουν αυξηθεί οι άστεγοι Αμερικανοί που μένουν σε σκηνές τα δύο τελευταία χρόνια, βλ. 18 εκατομμύρια αμερικανών προστέθηκαν φέτος στα περυσινά 12 εκατομμύρια πολιτών που είναι στο δρόμο, χωρίς στέγη) αλλά και από δημόσιες ή δημοτικές υπηρεσίες για χρέη της τάξης των 300 ευρώ.

Φτωχή γυναίκα έχασε το σπίτι της για απλήρωτο λογαριασμό νερού 362 δολαρίων, βλ. Huffington Post.

Αμερικανός στρατιώτης στο Ιράκ έχασε το σπίτι του πιστοποιημένης αξίας 300.000 δολαρίων για χρέος 800 δολαρίων χωρίς καμία εκδίκαση. Το σπίτι του το κατέσχεσε και το πούλησε αντί 3.500 δολαρίων ο συνεταιρισμός ιδιοκτητών ακινήτων του Tέξας που τα μέλη του ήταν γείτονες του. Την πώληση του σπιτιού την πληροφορήθηκε η γυναίκα του όταν ο νέος κάτοχος του σπιτιού της ζήτησε ενοίκιο. Προηγουμένως της είχαν μόνο στείλει μερικά γράμματα τα οποία η γυναίκα (μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες), απέφευγε να ανοίγει φοβούμενη κακά νέα για τον άντρα της που υπηρετούσε σε πολύ επικίνδυνη μονάδα. Δεν την είχαν πάρει τηλέφωνο ούτε την είχε επισκεφτεί κανείς "Μοther Jones" - Στρατιώτης στο Ιράκ Χάνει Σπίτι για χρέος $ 800.

- Μετά τις ολοένα και αυξανόμενες καινοφανείς "ασθένειες" που χρήζουν ψυχιατρικής αγωγής, όπως της κακής διάθεσης, της κούρασης, της απογοήτευσης, της μη συγκέντρωσης της προσοχής, μια νέα ασθένεια προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των απειλητικών ασθενειών του αιώνα μας: αυτή του συνδρόμου της υγιεινής διατροφής. Οι άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή τους πρέπει να υποβάλλονται σε ψυχιατρική αγωγή, βλ. Η Επιλογή Υγιεινών τροφίμων χαρακτηρίζεται διανοητική διαταραχή.

H ιδιαίτερα απειλητική συνήθεια της προσφυγής σε γιατρούς και φάρμακα δεν αναγορεύεται σε ασθένεια. Νέα μελέτη δείχνει ότι 100.000 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε χρόνο από παρενέργειες φαρμάκων που τους συνταμογραφούν γιατροί, βλ. 100 000 American Deaths Each Year from Recipe Narcotics, While Pharma Companies Get Rich.

(Ο συνολικός αριθμός των ιατρογενών θανάτων το 2003 ανήλθε σε 783.936, ενώ ο αριθμός θανάτων από καρδιοπάθειες ήταν 699,697 και από καρκίνο, 553,251, βλ. The American Medical System is the leading cause of death and damage in the United States).

Αντ΄ αυτού, προτείνεται όλα τα παιδιά να κάνουν συνεχείς εξετάσεις για κατάθλιψη λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή τους, βλ. Disease Mongering Galore: Panel Says ALL Teens Should be Screened και It's Madness: Now Psychiatrists Target Infants Just a few weeks after birth for mental disorders.

- Υψηλόβαθμοι εφοριακοί κάνουν έφοδο σε επιχείρηση καθαρισμού αυτοκινήτων για χρεωστούμενους φόρους ύψους 4 λεπτών, βλ. IRS visits Sacramento Laundry in pursuit of 4 cent και δικαστήριο καταδικάζει στην αρχή σε ισόβια και μετά από επανεξέταση σε 8 χρόνια φυλάκιση άνεργο για κλοπή πακέτου τυρί αξίας 3,99 $, βλ. Woodland cheese shoplifter gets 7 years 8 months in prison.

Στην ίδια χώρα η απίστευτη διαφθορά του πολιτειακού συστήματος, βλ. Δημοκρατία των ΗΠΑ: Ανέκδοτο, και η πρωτοφανής φορολογική καταπίεση των λεγόμενων απλών πολιτών γίνεται αιτία για το απονενοημένο διάβημα Αμερικανού μηχανικού να πέσει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος σε κτίριο εφορίας. (Η πτώση του αεροσκάφους την ώρα που εκτυλίσσετο παρουσιάστηκε στα κανάλια όλου του κόσμου. Όταν έγινε γνωστή η αιτία του εγχειρήματος, αποσοβήθηκε κάθε περαιτέρω πληροφορία, βλ. Εδώ).

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σατυρικό βίντεο: youtube.com/watch?v=sQ3xxwQvVnE&feature=player_embedded

Συνεχίζεται

Βλ. και: Τα Σιωπηλά Όπλα Αυτοματοποίησης της Κοινωνίας