Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

27.3.10

Η Ωρα Της Γης και το Συμβολικό Σκότος

..
Ποιoς είπε ότι οι ¨μεγάλοι¨δεν διαθέτουν αβροφροσύνη.
Ευχαρίστως παραχωρούν τη θέση τους στους «μικρούς» όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά

Η ώρα της γης σήμερα. Έτσι πληροφορούμαστε από το πρωί στο ραδιόφωνο.
Ημέρα περίσκεψης για την ανθρωπογενή "υπερθέρμανση του πλανήτη" και ανάληψης των ευθυνών μας.
"Το μεγαλύτερο αξίωμα στην δημοκρατία είναι ο πολίτης και ο πολίτης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του", μας πληροφορεί ο εκπρόσωπος του WWF από το ραδιόφωνο του Σκάϊ, ως άλλος αξιωματούχος.

Αυτόν τον καιρό ο λεγόμενος απλός πολίτης έχει την τιμητική του.
Σε αυτόν προσβλέπουν κυβερνητικοί και υπερκυβερνητικοί για την επίλυση των ζητημάτων.

Ήρθε η ώρα του.
Αρκετά αναπαύτηκε τόσο καιρό και οι άλλοι μοχθούσαν για λογαριασμό του.

Τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει το δικό του μέρος: να αναλάβει τις ευθύνες τους.

Καιρός να βγει από την αφάνεια και να διαδραματίσει τον ιστορικό του ρόλο: να βάλει πλάτη, όπως τόπε και ο πρωθυπουργός.

Σήμερα θα γίνει η προθέρμανση.
Θα δράσουμε σε συμβολικό επίπεδο, να εμπεδώσουμε στο υποσύνειδητό μας το τι μέλλει γενέσθαι.
Θα παραμείνουμε στο σκότος.

Θα βυθίσουμε στο σκότος τα πολιτιστικά μας μνημεία, να μην μας θυμίζουν τις ημέρες της καταστροφής και των δεινών της γης. την τοξίνωση των σπλάχνων της και το μακέλεμα των παιδιών της.

Στο φως και χειροκροτούμενα θα παραμείνουν τα πυροβολεία μας και τα βομβαρδιστικά μας και οι σπόνσορές τους, τα τραπεζοϊδρύματά μας και τα άλλα ευαγή ιδρύματα των μεγαλοεταιριών μας. και των τεχνοκρατών μας.
.
Θα ευαγγελιστούμε το φως δια του σκότους.
.
Με τον ίδιο τρόπο που αναπαριστούμε στις πορείες ειρήνης το σήμα της νίκης δια της ήττας, τα χέρια ψηλά με τα χέρια πεσμένα και ηττοπαθή (1).

Η δήλωση δια του αντιθέτου, στο πνεύμα της εποχής, ή μήπως όχι;

Bλ. Τα Αέρια των Αγελάδων, oι Εκκενώσεις των Ανθρώπων, το Χαρτί της Τουαλέτας και η Σωτηρία του Πλανήτη

Υπερθέρμανση του Πλανήτη Ι: Οι Επιστημονικοί Παραλογισμοί και ο Αποπροσανατολισμός (ενημερωμένο με νεώτερες πληροφορίες)

___________________________________
(1) Για το σήμα της ειρήνης ως σύμβολο του ανάποδου σταυρού που ήταν το σύμβολο του αντίχριστου τη δεκαετία του 1960 και χρησιμοποιόταν σε σατανιστικές τελετές καθώς και την προηγούμενη χρήση του σε βομβαρδιστικά Β-52 με την ένδειξη "Ειρήνη με τον παλιό τρόπο" ή "ειρήνη μέσω υπέρτατου πυρός" και ως σύμβολο της 3ης γερμανικής μεραρχίας τεθωρακισμένων στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, βλ. www.freedomforceinternational.org/logo.cfm

Για την παραδοχή του σχεδιαστή του ότι όταν το σχεδίασε ήταν σε απόγνωση και αναπαρέστησε τη στάση κάποιου μπροστά σε εκτελεστικό απόσπασμα, τη λύπη του γι αυτή την ατυχή σύλληψη και την επιθυμία του να αντιστραφεί το σύμβολο καθώς η ειρήνη συμβολίζει εορτή κι όχι θάνατο, βλ. Peace symbols - Wikipedia

.