Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

13.3.10

Πασχαλινό Μπαζάρ 13 και 14 Μαρτίου Συμπαράστασης σε Ανθρώπους σε Φυλακή



Ο καιρός κύλησε γρήγορα, πολύ γρήγορα από τον περασμένο Νοέμβρη, και να' μαστε στις παραμονές του Πάσχα οργανώνοντας ένα ακόμα μπαζάρ, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου.
Κι αυτή τη φορά το ραντεβού μας θα είναι στο φιλόξενο Cabaret Voltaire στην οδό Μαραθώνος 30 στο Μεταξουργείο, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Εκεί για δυο μέρες θα μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην προσπάθεια του xeblogαρίσματος για την ενίσχυση
τόσο των άπορων φυλακισμένων
όσο και των μαμάδων με τα παιδάκια έως 3 ετών που βρίσκονται στις φυλακές της Θήβας:

είτε αγοράζοντας κάποια από τα είδη που θα πωλούνται στο μπαζάρ, όπως λαμπάδες βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα, αλλά και εδέσματα -ευγενική προσφορά από τους Δρόμους Ζωής,
.
είτε φέρνοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής, φόρμες γυμναστικής και τις πάντα υπερπολύτιμες τηλεκάρτες, η βοήθειά σας θα είναι ανεκτίμητη. Όπως ανεκτίμητη θα είναι και η προώθηση αυτού του μηνύματος.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μπορούν να γίνουν τα κλειδιά που θα ανοίξουν το παράθυρο στην ελπίδα. Σας περιμένουμε εκεί!

Πληροφορίες για τα πώς και πού της αποστολής δεμάτων και προσφορών εδώ .

Βλ. και - Κουτί της Πανδώρας" Για να υπάρχει ψυχή πρεπει να υπάρχει πρώτα σώμα"
................Ανοιχτή επιστολή του Κ. Βαξεβάνη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ Ι. Τέντε
...........- Δύναμη ψυχής Συνέντευξη Κωνσταντίνας Κούνεβα
.