Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

10.1.10

Ένα Ιδιαίτερα Αξιόλογο Βlog από έναν Ιδιαίτερο Βlogger

.
Πρόκειται για το blog με το όνομα Ανωτάτη Σχολή Κακών Τεχνών.
Μου το σύστησε ένας φίλος πριν δύο μήνες.
Δεν τον γνωρίζω τον blogger. Στo blog του γράφει ότι είναι οικογενειάρχης*, σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή, εργάζεται το μισό χρόνο ως καλουπατζής και τον άλλο μισό μελετά, στοχάζεται και γράφει.

Είναι ένα από τα blogs που κάθε φορά που διάβαζα τις αναλύσεις τους με έκαναν να προβληματίζομαι αν έχει λόγο ύπαρξης το Αγης Γηος.
Και συνεχίζω να προβληματίζομαι.

Για κάποιο διάστημα είχε σταματήσει τις αναρτήσεις του.
Από προχθές άρχισε καθημερινές αναρτήσεις και έχει προαναγγείλει μια σειρά θεμάτων που θα αναλύσει.
Του εύχομαι δύναμη.

* Διόρθωση: Όχι οικογενειάρχης, αλλά "μέλος μιας τετραμελούς οικογένειας, που κατά διαστήματα γίνεται και πενταμελής και εξαμελής . . . Είναι μια ανοικτή οικογένεια που επιδιώκει να ανοίγεται στην κοινωνία, να διευρύνεται και όχι να κλείνεται στον εαυτό της, να περιορίζεται, να φτωχαίνει, να συρρικνώνεται", όπως διορθώνει ο ίδιος στο blog του.
.