Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

31.1.10

Το Νέο Αόρατο Πολυβομβαρδιστικό και οι Νταήδες του Κόσμου - Ποινικοποίηση των Βομβαρδισμών, Λογοδοσία στους Πολίτες του Κόσμου

.
«Κάτω από άκρα μυστικότητα κατασκευάστηκε νέο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, αδύνατον να εντοπιστεί από τα ραντάρ με δυνατότητα να εκτελεί μεγάλες πτήσεις σε υπερηχητική ταχύτητα και να επιτίθεται ταυτόχρονα σε πολλούς στόχους» είναι η είδηση στην Καθημερινή στα ψιλά της εφημερίδας. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles

Κατά καιρούς παρόμοιες ειδήσεις για ανάλογα
«επιτεύματα» και των άλλων νταήδων του κόσμου «κοσμούν» τις στήλες των εφημερίδων.
Κατά κανόνα παραμένουν ασχολίαστες και περνούν απαρατήρητες.

Τεράστια κονδύλια από τη φορολογία των πολιτών αναλώνονται για τα «επιτεύγματα» αυτά.
Στρατιές επιστημόνων πολυσπουδαγμένων με έξοδα των φορολογούμενων πολιτών στις χώρες των νταήδων εργάζονται με άκρα μυστικότητα σε μυστικά εργαστήρια πολυχρηματοδοτούμενα από τη φορολογία των πολιτών.

Κανένας φορολογούμενος πολίτης ή οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί του στις χώρες των νταήδων του κόσμου δεν έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη των προγραμμάτων αυτών.
Δεν περιέχονται στα προγράμματα των κομμάτων που καλούνται να επικυρώσουν.

Πακτωλό χρημάτων συσσωρεύουν οι πολυεθνικές της πολεμικής βιομηχανίας οι παρακαθήμενες των νταήδων, θυγατρικές των τραπεζικών κολοσσών, των άλλων οικονομικών βομβαρδιστικών.
Η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας των νταήδων είναι η επίσημη εκδοχή για την κατασπατάληση των πόρων και τη μυστικότητα αυτή.

Στο μεταξύ, πολίτες άλλων «μη ανεπτυγμένων» χωρών γίνονται παρανάλωμα πυρός από τους νταήδες του κόσμου ερήμην των φορολογούμενων πολιτών στις χώρες τους.

Άνθρωποι λαμπαδιάζουν ζωντανοί και μεις σιωπούμε.

Ολόκληρη γενιά παιδιών έχει ξεκληριστεί στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη.
Και εμείς σιωπούμε.
.
Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δαιμονοποιούνται και αποδεκατίζονται στο όνομά μας, με τα λεφτά μας. Και μεις σιωπούμε.

Μόχθος και δημιουργίες αιώνων κονιορτοποιούνται και σωριάζονται στο λεπτό.
Με τη βούλα ή την ανοχή των εκπροσώπων των πολιτών σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί. Ας επανορθώσουμε:

Λογοδοσία των νταήδων σε επιτροπές των πολιτών του κόσμου.
Άνοιγμα μυστικών προγραμμάτων, μυστικών φυλακών και όλων των κολαστηρίων του κόσμου σε επιτροπές των πολιτών του κόσμου.

Όχι άλλος εμπαιγμός με τις λεγόμενες διεθνείς διασκέψεις και οργανώσεις.
Όχι άλλο κρίμα στο όνομά μας και με τα λεφτά μας.

Ας ξεκινήσουμε τον καθαρισμό των στάβλων του Αυγεία:
Σεβασμός στη ζωή και το μόχθο των ανθρώπων: είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο στα συντάγματα όλων των χωρών - Ποινικοποίηση των Βομβαρδισμών τώρα.
.