Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

29.7.09

Ποιοί Αποφασίζουν για τους Εμβολιασμούς

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τα Μέσα Μαζικής "Εξημέρωσης" για το τί εντέλλει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ΠΟΥ για τη λεγόμενη πανδημία της γρίπης των χοίρων (από την οποία περιέργως δεν νόσησε ούτε την μετέδωσε κανένας χοίρος).

Ως άρτον εξ ουρανού αναμένουν οι εκφωνητές των δελτίων ειδήσεων τα εκάστοτε κελεύσματά του για τη σύγχρονη αυτή "μάστιγα" την εκπορευόμενη, επίσης, εξ ουρανού.

Και τα κελεύσματα είναι:
όλα τα δίποδα στο Μαντρί (τη γλυτώνουν τα βρέφη) για έγχυση εξημερωτική και μετά για βοσκή να δούνε πώς θα συμπεριφερθεί η αγέλη που για άλλη μια φορά θα εξημερωθεί. Βλ. και
Οι Σχέσεις Υποτέλειας στους Θεσμούς

Ποιός είναι ο Ποιμήν

- Την απόφαση για αναγκαστικό εμβολιασμό των 194 χωρών που είναι στην δικαιοδοσία του ΠΟΥ πήραν στελέχη των φαρμακοβιομηχανιών Baxter, Novartis, Glaxo-Smith Kline΄ και Sanofi Santoz που είναι στη συμβουλευτική του επιτροπή. Οι φαρμακοβιομηχανίες αυτές είναι παρασκευαστές του αναμενόμενου εμβολίου (για τις οποίες εκκρεμούν παλιότερες και νεώτερες προσφυγές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατηγορίες που διερευνά και το FBI) WHO Recommends Mandatory Injections to Almost Two Hundred Countries
Τρεις Προσφυγές για Εγκλήματα κατα της Ανθρωπότητας

γενικός συμβουλάτορας και εκπονητής του σχεδίου δράσης για την "πανδημία" στις ΗΠΑ είναι διευθυντής στη φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline, επίσημο κρατικό προμηθευτή εμβολίων και αντιικών φαρμάκων Mail Online-Government virus expert paid £116k by swine flu vaccine manufacturers

Βλ. και Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι
Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι
Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε
"Στο Γιατρό να Πηγαίνεις μόνο με Φορείο"
____________________________
Σχετιζόμενες πληροφορίες από την ιστοσελίδα Freeinquiry.gr-Ελεύθερη Έρευνα:

Στις 20/2/2008 στην Ινδονήσια η υπουργός Υγείας της χώρας και επιφανής καρδιολόγος δρ. Σίτι Φαντίλαχ Σουπάρι κατηγόρησε τις Η.Π.Α., ότι εμπλέκονται σε σχέδιο χρήσης των ιών της «γρίπης των πτηνών» και «της γρίπης των χοίρων», ως ανάπτυξη βιολογικών όπλων. Μάλιστα, συμπεριέλαβε αυτούς τους υπαινιγμούς στο βιβλίο της καταπέλτης «Ώρα για τον κόσμο να αλλάξει - Το θεϊκό χέρι κάτω απ' τις στημένες επιδημίες», όπου περιγράφει τον αγώνα της Ινδονησίας να κατοχυρώσει δικαιώματα σε ιδιαίτερα επικίνδυνους ιούς - φιάσκο, όπως αυτός της «γρίπης των πτηνών» κα της «γρίπης των χοίρων».

Οι κατηγορίες της δρ. Σουπάρι δεν στράφηκαν μόνον κατά των Η.Π.Α. αλλά και κατά της Αυστραλίας, την οποία έχει επίσης κατηγορήσει ότι έκλεψε δείγματα του ιού των πτηνών «Η5Ν1» για εμβόλια, που θα ακριβοπουλούσε στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Σε ειδική συνάντηση του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) στη Γενεύη στις 20 του περασμένου Δεκέμβρη, οι αξιωματούχοι του Οργανισμού προσπάθησαν να μεταπείσουν την Ινδονησία προσφέροντας «ανταλλάγματα» οικονομικά και ιατρικά.

Η Ινδονησία είχε τότε αρνηθεί λέγοντας, ότι τελικά η παραχώρηση δειγμάτων της νόσου βοηθά μόνον τις πλούσιες χώρες και τις Φαρμακοβιομηχανίες τους.
Την ίδια γραμμή που χάραξε η Ινδονησία ακολούθησαν και το Ιράν, η Βραζιλία, η Ινδία και η Νιγηρία. Επίσης ολόκληρος ο Ισλαμικός κόσμος θεωρεί ότι οι εμβολιασμοί αποτελούν μία σιωνιστική συνωμοσία και αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Μήπως τελικά έχουν δίκιο;
Tην περασμένη Τρίτη στις 5/5 η Ινδονήσια υπουργός Υγείας επανέφερε αυτό το ζήτημα δηλώνοντας στον τύπο: «Ο θανατηφόρος ιός της γρίπης των χοίρων μπορεί να έχει κατασκευασθεί απ' τον άνθρωπο», δίνοντας δύο εκδοχές:
1. Ότι μπορεί να προέρχεται απ’ τα πειραματικά εργαστήρια των Φαρμακοβιομηχανιών και
2. από τους μαζικούς εμβολιασμούς, που έχουν ήδη υποστεί οι άνθρωποι ως προληπτικό μέτρο κατά του υποτιθέμενου ιού.

Αναρωτήθηκε πολύ λογικά μάλιστα, γιατί ο Π.Ο.Υ. μοιράζεται δείγματα ιών της «γρίπης των πτηνών» με το βιολογικό εργαστήριο του Στρατού των Η.Π.Α. στο Λος Αλαμος του Νέου Μεξικού, όπου αναπτύσσονται πυρηνικά και βιολογικά όπλα.

Ας μην ξεχνάμε, ότι κατά καιρούς οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες πειραμάτων και προγραμμάτων του Π.Ο.Υ. (σε εργαστήρια που διαθέτει σε Αγγλία, Η.Π.Α., Ελβετία κ.ά.), ήταν και είναι τα γνωστά «κοινωφελή» και «φιλανθρωπικά» ιδρύματα όπως αυτοαποκαλούνται, αυτά των Ροκφέλερ, των Ροθτσάιλντ, των Μελίντα, του Μπιλ Γκέιτς, τεράστιες μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (όπως Unisef, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Γιατροί του Κόσμου, Λάιονς), αλλά και οι μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες, που κατά καιρούς δημιουργούν και φυσικά επωφελούνται σημαντικά από τις εκάστοτε υγειονομικές κρίσεις και επιδημίες. Ιδιαίτερα δε, όταν αυτές οι επιδημίες αφορούν και τις πλουσιότερες χώρες, όπου εκεί υπάρχουν και οι πιο καλοί πελάτες… (Βλ: «Φαρμακοβιομηχανίες: Η παγκόσμια απειλή»).